door Farah Cuyvers

Ben jij een ambitieuze (beginnende) ondernemer met oneindig veel goede ideeën, maar op de een of andere manier kom je maar niet verder?  

Ben je er klaar voor om je business en dromen serieus te nemen en weet je dat het tijd om uit je comfort zone te stappen en je volledige #BOSS potentieel te ontgrendelen... om de business van je dromen op te bouwen?
 

BENT JE KLAAR OM EEN GROTERE IMPACT TE MAKEN?

Say yes?!

Of ontdek hieronder meer…

ben jij dit?

Je bent zo gepassioneerd over je business, maar zonder een actieplan, is het gewoon spaghetti naar de muur gooien om te zien wat blijft hangen... Je hebt een kristalheldere strategie nodig die je helpt je doelen te bereiken en je zorgt voor RESULTATEN.

& ik ben hier om je stap-voor-stap te begeleiden...

1:1 BUSINESS COACHING

Persoonlijke coachingsessies om een sterke basis te leggen, een kristalheldere strategie te creëren en het bedrijf van je dromen op te bouwen!

Via videogesprekken doorlopen we samen het proces om duidelijke doelen te stellen, strategieën creëren die leiden tot resultaten, je business automatiseren, doelgerichte content plannen en zorgen we voor een glasheldere strategie die je leidt naar je GROTE doel...

Ik ben je grootste cheerleader gedurende het hele proces en help je om resultaten te behalen, actie te ondernemen voor je doelen en sh*t gedaan te krijgen!

Je eigen business runnen kan je vergelijken met een cocktail van opwinding + chaos + je overweldigd voelen, met een scheutje angst (shaken, not stirred). 

1. HANDS-ON AANPAK 

We gaan meteen de koe bij de horens vatten en werken aan de dingen die je NU het meest nodig hebt om resultaten behalen!

We gaan een sterke basis opbouwen waarop je kunt vertrouwen met belangrijke systemen en automatische processen.

2. FOCUS OP RESULTATEN

We gaan lasergericht af op jouw doelen met een businessplan en een sterk plan van aanpak om je ideeën werkelijkheid te laten worden!

Bouw een bedrijf op dat schaalbaar is en dat je kan groeien met passie.

3. BOSS-MINDSET

Overwin negatieve zelfpraat of beperkende overtuigingen. You are a BOSS!

Ik help je om overweldiging en ontmoediging te overkomen. In plaats daarvan zorgen we voor motivatie en het ondernemen van gerichte actie!

Hallo mijn naam is Farah 

Ik help vrouwelijke ondernemers om een sterke basis te creëren, hun doelen te bereiken en een succesvolle business op te bouwen; om een leven van VRIJHEID te creëren.

Na jaren van ervaring, waarbij ik elke mogelijke methode heb uitgeprobeerd die er bestaat om je online bedrijf met succes op te bouwen en te groeien, ben ik zo enthousiast om al mijn geheime tips & tricks met jouw te delen (zonder de hustle en de bullsh*t ).

Ik heb de beste strategieën en technieken gebundeld om je vooruit te helpen zodat je droom business kan creëren, je eigen baas zijn en je passie kan omzetten in winst...

Are you ready to reach for the stars?

IK BEGELEID JE OM…

 

  Duidelijke doelen te stellen, je strategie te bepalen en jouw persoonlijke actieplan te ontwikkelen..  

 

– Je huidige systemen en processen analyseren om te zien wat werkt, wat je kan verbeteren en hoe je je resultaten kunt maximaliseren.

 

– je te helpen concentreren op de taken die je vooruit helpen in plaats van jezelf te saboteren. 

 

  Een kristalheldere strategie te creëren, zodat je altijd op de prijs gericht bent (ook als je even met je hoofd in de wolken zit).

 

  een sterke basis te leggen voor je bedrijf dat jouw ondersteunt, zowel financieel als creatief. 

Aan ideeën zijn er geen gebrek. Mensen betalen veel geld voor de geweldige ideeën die voor jou vanzelf komen. 

Dus het is tijd om die ideeën om te zetten in ACTIE!

HIER ZIJN ENKELE DINGEN WAAR WE AAN KUNNEN WERKEN...

Alle sessies zijn gepersonaliseerd voor JOU. We werken precies aan wat jij nu nodig hebt!

klik op tabbladen om meer te ontdekken

Je krijgt een duidelijk beeld van je doelen. We gaan jouw grote droom omzetten in een plan van aanpak om van je droom je werkelijkheid te maken!

➡️ Analyseer je huidige bedrijfsmodel, systemen en processen om een duidelijk beeld te krijgen en een 360 graden overzicht van je algehele situatie 📈.

➡️ Identificeren wat werkt, waar we verbeteringen kunnen maken. Adopteer de mentaliteit van een BAAS 💁🏼‍♀️💁🏼‍♀️ 💁🏾‍♀️.

➡️ Defineer jouw 'WAAROM' & jouw ware doel. Als je trouw blijft aan de kern - je waarom, zal je niet overweldigt geraken.

➡️  DOELSTELLING. SMART doelen ontwikkelen; prioriteiten stellen en strategieën overwegen om je doelen te bereiken.

➡️  90 dagen plan of attack + hoe je mijn favoriete projectmanagementsysteem gebruikt om je projecten, taken en deadlines te beheren. 

Je zal je meer geconnecteerd voelen met je business en je waarden als je een glasheldere boodschap geeft aan je publiek: wie je bent, wat je doet en hoe uniek je bent. We gaan stukjes van de puzzel in elkaar passen.

➡️ De basis van een succesvol bedrijf: organiseer je bedrijf zodat je nooit de weg kwijt raakt! We gaan eenvoudige business systemen opzetten.

➡️ Van idee tot bedrijf! Ontwikkel een business plan die jouw strategie in kaart brengt, zodat het GLASHELDER is  📈

➡️ Laten we het hebben over geld: definieer je bedrijfsmodel 💶💶💶.

➡️ Financiering en beheer van de cashflow. De juiste statistieken om je groei op te volgen en je bedrijf te evalueren. Hoe je je bedrijfsfinanciën beheert om de cijfers te begrijpen zoals een CEO; plus we geven je onze financiële fiches met de exacte formules die al volledige voor jou zijn gemaakt.

➡️ Help! De saaie dingen. Hoe maak je je bedrijf officieel en registreer je je merk? Geen zorgen, ik loods je er doorheen.

Branding is de persoonlijkheid of identiteit van je merk. We gaan je eigen stijl ontwikkelen en hoe je je kunt onderscheiden van de massa.

➡️ Creëer een identiteit en persoonlijkheid voor je business. We zullen jouw kenmerkende stijl bepalen.

➡️ Je merk vermenselijken. Hoe connecteer je met je volgers?

➡️ Je eigen unieke boodschap vinden en hoe je het verschil kunt maken in jouw branche.

Als je met iedereen praat, praat je met niemand. Laten laser-gericht bepalen naar wie je je richt.

➡️ Definieer je droomklant en leer hem/haar van binnen en van buiten kennen.

➡️ Marktaandeel. Je ideale klant bepalen, maar ook je NIET-ideale klant.

➡️ Je droom klantprofielen bepalen.

➡️ Mensen kopen niet van je als ze je niet vertrouwen. Ik zal je leren hoe je een connectie kan opbouwen met je volgers en vertrouwen creëren..

Je zal precies weten hoe je klanten aantrekt met sociale media en sales te maken. Track je voortgang en beheer je business als een CEO.

➡️ de 5 stappen-formule om een epische social media strategie te creëren

➡️ Hoe je van volgers klanten maakt en je winst vergroot met sociale media.

➡️ ABC-bedrijfsmodel: trek nieuwe volgers aan, bouw een relatie op en zorg dat ze converteren.

➡️  Plan je content als een BAAS!Keep everything under control met je eigen persoonlijke contentplan. Je zal nooit meer zonder ideeën komen te zitten!

➡️  Maak content die winst oplevert en leer verkopen zonder 'TE verkoopachtig' te klinken.

➡️ Alles wat je moet weten over samenwerkingen en andere manieren om je volgers te groeien.

Laten we je verkoopstunnel opzetten of optimaliseren om te verkopen op automatische piloot. Ook bekijken we je product suite. Je zal exact weten hoe je het maximale uit je producten en diensten kan halen en verschillende inkomstenstromen creëren.

➡️ Bepaal en creëer jouw producten en diensten dat zal leiden tot gediversifieerde inkomstenstromen.

➡️ Verdiepen in prijsstrategieën die voor JOU werken 💸.

➡️ Bouw een e-maillijst op om vertrouwen op te bouwen en creëer een echte connectie met je volgers, zodat ze graag van jou kopen.

➡️ Inzicht in de verkoopstunnel en de customer journey zodat je precies weet hoe je jouw doelgroep aantrekt.

➡️ Retentie. Je strategie om ervoor zorgen dat klanten blijven terugkomen.

Je zal een sterk geoptimaliseerde website hebben om klanten aan te trekken en de verkoop maximaliseren.

➡️ Hoe goede tekst schrijven voor jouw website die je boodschap en waarden uitstraalt.

➡️ Stapsgewijze begeleiding over hoe je je business website opbouwt om klanten aan te trekken en de verkoop te maximaliseren.

➡️ Hoe je via je website een diepe connectie kan creëren met je doelgroep.

➡️ Hoe je een sterk geoptimaliseerde verkoopstunnel bouwt en op automatische piloot verkoopt.

➡️ Je ontvangt mijn sterk geoptimaliseerde blue-print voor een verkooppagina die VERKOOPT en je kunt eenvoudig je eigen stijl implementeren en toevoegen.

Ben je klaar om je innerlijke baas te ontgrendelen. Laat je niet tegenhouden door angst of mentale beperkingen. Je weten hoe je jezelf kan motiveren om naar je doelen toe te werken. Krijg meer gedaan in minder tijd!

➡️ Negatieve denkwijzen overwinnen (negatieve zelfpraat) & een neem een attitude van succes aan. We gaan dieper in op enkele beperkende overtuigingen en blokkades in je mindset. Zeg dag tegen perfectionisme, imposter syndroom, shiny-objectsyndroom,…

➡️ Beheer je evenwicht tussen werk en privéleven om er het maximale uit te halen.

➡️  Productiviteits- en time management Ontdek waar je jezelf saboteert. Vermijd onnodige taken om tijd te besparen.

➡️ Stroomlijn je bedrijf en creëer een naadloos workflowproces, zodat je meer tijd hebt voor leuke dingen en je kan focussen op je eigen groei.

Ben je klaar om naar de sterren te reiken? Laten we Sje bedrijf schalen en de groei maximaliseren. Werk aan je bedrijf, niet erin... we gaan de automatische piloot activeren. 

➡️ Creëer je online advertentiestrategie om je investering te maximaliseren en verkoop te stimuleren.

➡️ Werk reduceren Vrijheid maximaliseren! Er zijn bepaalde dingen waar ALLEEN jij het beste in bent... en er zijn genoeg dingen die je voor een betaalbare prijs kan uitbesteden. Wat moet je blijven doen en wat kun je uitbesteden of automatiseren?

➡️ We gaan focussen op jouw sterke punten zodat je een duidelijk plan hebt waarop je je moet concentreren om je volgers en winst te laten groeien. 

➡️ Automatisering: laat het werk voor zichzelf werken. We analyseren je processen en systemen om ze te verfijnen en bekijken wat je kan automatiseren.

Dit is inbegrepen…

1 OP 1 VIDEOGESPREKKEN

Inclusief 1 gratis ontdekkingsgesprek. Als je kiest voor het VIP-programma; beginnen we met een diepgaand strategiegesprek (90 minuten), gevolgd door tweewekelijkse videogesprekken (60 minuten). Ik begeleid je stap voor stap om je bedrijf te groeien en resultaten te boeken. 

DONE-FOR-YOU TEMPLATES

Ik heb het allemaal eerder gedaan... dus met mijn eenvoudige sjablonen en bewezen strategieën bespaar je niet alleen veel tijd, maar weet je ook dat je werk resultaten zal opleveren.

ONBEPERKTE COMMUNICATIE

Huiswerkopdrachten en ondersteuning via e-mail/whatsapp tussen de coachingsessies van het VIP-programma door. Maak je geen zorgen als je vast komt te zitten. Ik ben er voor je! *1 week begeleiding na individuele sessies.

 

TOEGANG TOT MIJN RESOURCES

Naast onze coachingsgesprekken ontvang je ook PDF werkboeken als extra leidraad en om je woorden om te zetten in ACTIE. Je zal precies weten waar je aan moet werken en wanneer.

wat anderen zeggen...

Leen Peeters – Fitness- & gezondheidscoach  leenpeeters.com

Werken met Farah is de beste beslissing die ik heb genomen. Farah is niet alleen motiverend en empowerend, maar ook heel praktisch. Het coachingstraject wordt volledig voor jou gepersonaliseerd en je krijgt er bovendien heel wat handige spreadsheets, werkboeken & tools bij. Ze neemt de tijd om je bedrijf goed te leren kennen om erachter te komen waar je nu staat en waar je naartoe wilt.

Veel creatievelingen of ondernemers zoals ik zijn erg gepassioneerd over wat ze doen, maar hebben geen begrip van de strategieën die aan de basis liggen aan een goed bedrijf, zoals een sterk businessplan hebben. Ik zag er tegen op, maar Farah maakte zelfs zoiets saais; interessant en leuk om te doen.
 

Ik heb al ervaring in business en kennis over bepaalde dingen zoals marketing, maar Farah heeft me geholpen om mijn volledige potentieel te ontgrendelen. Dankzij haar kan ik mijn nieuwe ideeën uitwerken op een eenvoudige manier om mijn business te groeien. 

Farah heeft me uit een sleur gehaald waarvan ik niet wist dat ik erin zat. Ze gaf me nieuwe inzichten en vertrouwen in mezelf.

Nele – Reflow-coach  @reflowcoach_nele

Ik ben begonnen met het coachingsprogramma van Farah omdat ik het het helemaal niet meer zag in mijn business. Ik had zoveel twijfels over mezelf, mijn concept en alles wat ik deed. Zodra ik Farah een bericht stuurde, voelde ik meteen een connectie. Ik voelde me gehoord en na ons eerste gesprek voelde ik meer drive dan ik de afgelopen maanden had gevoeld.

Ze geeft je extra taken om je bedrijf nog meer op de kaart te zetten en je exact weet waar je aan moet werken. Ik haalde het meeste uit de sessie over Instagram. Nu weet ik precies wat ik moet posten om mensen te inspireren, mezelf op een positieve manier te laten zien en mijn product te promoten zonder dat het ‘te veel’ aanvoelt bij mijn volgers. Sindsdien heb ik heel veel nieuwe volgers gekregen!

Vorige maand verdiende ik €600, terwijl mijn gemiddelde anders rond de €150 lag. Dit betekent dat mijn inkomen is verviervoudigd, dus het was de investering echt waard! Maar het belangrijkste voor mij is hoeveel zelfvertrouwen ik heb gekregen sinds de coaching met Farah. Ik ben niet meer bang om mezelf te laten zien op sociale media. Het is helemaal geen barrière meer! Mijn bedrijf draait nu weer en ik voel me zo zelfverzekerd. Iets wat voor mij van onschatbare waarde is: is de ondernemersmentaliteit die ik van Farah heb geleerd.

Als je het gevoel hebt vast te zitten in je bedrijf, meer zelfvertrouwen nodig hebt, je verloren voelt en je bedrijf en je inkomen wilt laten groeien, dan moet je echt bij haar zijn. O ja! En ze laat niet los... (op een goede manier). Daarmee bedoel ik dat Farah haar klanten echt opvolgt op sociale media. Je voelt je echt GEZIEN door haar en ze is steeds in interactie. Farah is heel toegankelijk en behulpzaam 🌸♥️

PASSIE  zonder een strategie en een duidelijk plan van aanpak… is een recept voor mislukking.  

 

& je bent NIET zo ver gekomen om te falen! Het enige wat je hoeft te doen is JA zeggen tegen het avontuur.

 

OKE FARAH, HOE KAN IK ME AANMELDEN?

01.

VUL ONDERSTAANDE VRAGENLIJST IN

Meld je aan door onderstaande vragenlijst in te vullen. Hier kun je me meer vertellen over jezelf, je bedrijf en je doelen. 

Hierdoor krijg ik een beter inzicht in je huidige situatie, je intenties en hoe ik je het beste kan begeleiden.  

02.

PLAN EEN GRATIS ONTDEKKINGSGESPREK IN

Na het invullen van de vragenlijst, stuur ik je binnen 24 uur een link om je 20 minuten gratis ontdekkingsgesprek in te plannen. 

In dit gesprek ga ik je meer vragen stellen om erachter te komen wat je precies verwacht en wat je doelen zijn. 

We gaan er alleen mee door, als we een match zijn en als ik 100% weet, dat mijn programma je kan helpen om de resultaten te geven waarnaar je op zoek bent.

03.

KLAAR OM VAN START TE GAAN

Zodra het contract is ondertekend en de betaling is bevestigd. Zijn we klaar om van start te gaan met jouw 1:1 coaching sessie(s). We plannen de eerste sessie in wanneer het je voor jou het beste uitkomt.

Klaar om je bedrijf te groeien en VOORUITGANG te boeken!

 

book a free discovery call

If you have any doubts then I happily explain you more. Booking a free discovery call comes with zero commitments but please only apply if you are serious about building your business and if you are financially able to commit to any of the programs.

VEEL GESTELDE VRAGEN

The sessions can be done in English, Dutch (Nederlands) and Spanish. All resources are available in English and Dutch.

Je bent toegewijd en serieus bezig met het opbouwen van je bedrijf. Je wilt hard werken aan je doelen.

Je hebt een goede internetverbinding nodig voor onze videogesprekken en de financiële vereisten hebben.

Ik heb precies doorgemaakt, waar jij nu bent!

Ik had geen idee waar ik moest beginnen, maar had grote dromen en veel ambitie. 

Ik wilde iets doen waar ik van hou en mijn passie volgen zonder mijn vrijheid op te geven. Ik kon gewoon niet accepteren dat het leven bestaat uit fulltime baan vinden van 9 tot 5 voor een vast salaris in een stoffig kantoor, terwijl je werkt aan de droom van iemand anders... Dus deed ik er alles aan om een manier te vinden om daaraan te ontsnappen!

Ik heb mislukkingen, twijfels, overweldiging en alle andere aspecten doorstaan die erbij komen kijken wanneer je je eigen bedrijf opstart. Dus ik weet hoe moeilijk het kan zijn, maar ik kan je ook vertellen dat het absoluut de moeite waard is!

I'm all about #keepitreal & ik ga in tegen de toxic hustle cultuur. Als mede business vrouw; is een van mijn geheime tools je leren hoe je je vrouwelijke cyclus kunt synchroniseren met je bedrijf en je female power gebruiken als je grootste kracht.

Ik help je de chaos te doorbreken, de informatie te vereenvoudigen en de bull sh*t elimineren zodat je zo snel mogelijk resultaten kunt bereiken. Je kan me bekijken als jouw shortcut tot jouw business succes waarmee je niet alleen tijd en geld bespaart, maar ook VOORUITGANG boekt.

Het programma is voor jou…

Als je 0 ervaring hebt of geen diploma hebt; maar je wilt er 100% voor gaan en je droom waar te maken om je eigen business op te starten.

Als je een beginnende ondernemer bent en al ervaring hebt maar het is niet gelukt en je wilt het opnieuw proberen; dit keer met persoonlijke begeleiding.

Als je al een succesvolle business hebt maar je wilt een grotere impact maken en je bereik en aanbod vergroten.

Als je freelancer bent en je het meeste eruit wil halen door meerdere inkomstenstromen op te zetten en meer inkomsten te genereren.

Als je je eigen business opstarten: en online producten verkopen. 

Als je een fysieke onderneming hebt, maar je je online imperium wil opbouwen en nieuwe klanten wil aantrekken.

Als je een bedrijf wilt opzetten als een influencer of coach.

Als je digitale producten zoals online cursussen, ebooks,... wil verkopen en goede systemen opzetten zodat je het volledig kunt automatiseren en een passief inkomen kunt verdienen!

Het coachingsgesprek gebeurd via videogesprek zodat je overal ter wereld kunt zijn. Het enige wat je nodig hebt is een goede internetverbinding en de gratis app 'Ringcentral' installeren. 

We bepalen samen wanneer het het beste voor jou uitkomt en bepalen specifieke data op voorhand. Via mail ontvang je een link met toegang tot ons videogesprek.

Jouw investering om je business te groeien en het leven waarvan j altijd al hebt gedroomd te creëren...

Eenmalig plan of attack strategie call € 210 (90 minuten). Individuele 'queen of social media' sessie (60 min) €180.
Of ga all-in en meld je aan voor het VIP-programma inclusief 3 maanden tweewekelijkse videogesprekken €1100.

Als je het programma of de individuele sessie afrondt, kun je extra individuele gesprekken boeken ter opvolging € 180 (60 minuten). 

Tegenwoordig kun je bijna alle informatie vinden... maar er is ZO VEEL informatie, dat het overweldigend is en je niet weet waar je moet beginnen. Ja, je kunt het zelf proberen, maar je verspilt veel tijd en het kan meer dan jaren duren... je zult onderweg moeilijkheden ontdekken en uiteindelijk zo gefrustreerd raken dat je het opgeeft voordat je volledig bent begonnen. 

Veel bedrijfssystemen en -strategieën zijn vaak erg complex of te moeilijk te implementeren zonder de juiste coaching. Je wil vanaf het begin een goede basis opzetten om er het maximale uit te halen en om je maximale potentieel te bereiken!

Ik heb precies doorgemaakt waar jij nu bent en ik weet hoe je de obstakels onderweg moet overwinnen. Ik ben hier om je te begeleiden en de bullsh*t te elimineren om meteen aan de slag te gaan en je te helpen focussen op wat RESULTATEN oplevert!

Coaching of mentoring is een shortcut om je doelen veel sneller en gemakkelijker te bereiken. 

Voor altijd! Je ontvangt een link naar de sjablonen en werkbladen. Je kan het op je eigen computer opslaan en gebruiken wanneer je maar wilt. Ook voor toekomstige projecten.

*Alle geleverde digitale inhoud, werkbladen, sjablonen en meer zijn auteursrechtelijk beschermd. Ze zijn strikt voor individueel gebruik en hebben een licentie voor slechts één gebruiker.

 

Laat je budget geen beperking zijn.

Dus ja! Ik wil dat je zo snel mogelijk aan de slag kan gaan met je geweldige ideeën en ambitie. Daarom hebben we betalingsplanopties beschikbaar.
*Betaling van individuele sessies dient altijd VOOR de sessie te gebeuren.

Mijn programma is gebouwd voor free spirited babes. We plannen de coachingsessies rond JOUW schema.

Jij bepaalt zelf hoe snel je wilt gaan en hoeveel tijd je kunt besteden aan het groeien van je bedrijf.