door Farah Cuyvers

Hey babe!

Wil jij je eigen baas kan zijn, je hart kan volgen & een leven creëeren vol VRIJHEID!

Zeg JA? 

Je bent op de juiste plek. Het is tijd om je leven in eigen handen te nemen!

MAKE IT YOURS

FREEDOM BUSINESS PLANNER

7-step blueprint to build your freedom-business + how to come up with an amazing business idea.

BRENG JE DROOM TOT LEVEN!

BRENG JE DROOM TOT LEVEN!

Aan de slag met je carrière, je business groeien, connecten met andere powervrouwen of het allemaal...

join the community

Jij bent zo’n badass omdat je je dromen achterna gaat! Maar… je eigen business opbouwen is niet eenvoudig. Je hoeft deze journey daarom ook niet alleen aan te gaan. Samen als vrouwen staan we sterk en we zijn er om elkaar te steunen. 

Maak deel uit van de Passion to Profit online community voor ambitieuze vrouwen die elkaar steunen om hun droom business op te bouwen en hun passie om te zetten naar winst.

Hier kan je vragen stellen, tips delen en connecten met andere powervrouwen in de businesswereld en meer! *In het Vlaams/Nederlands.

 hey, het is Farah

JE BUSINESS SCOACH
en je #1-bestie tijdens het opbouwen van je droom business

Oorspronkelijk afkomstig uit België (het Vlaamse deel), gevestigd in Barcelona. Ik ben begonnen alsstewardess die transformeerde in een ondernemer met meerdere succesvolle online bedrijven en meer dan 7 jaar ervaring in de business wereld. Ik ben een liefhebber van koffie met veel schuim, zing graag onder de douche (wat trouwens erg slecht klinkt) en ga altijd waar de zon schijnt.

Mijn grootste passie is creatieve visionairs zoals JIJ inspireren en vrouwelijke ondernemers begeleiden om hun droom business op te bouwen, maar zonder de chaos en alle bullsh*t.

Het leven is meer dan een saaie 9 tot 5 job in een stoffig kantoor voor een vast salaris terwijl je werkt aan de droom van iemand anders. Je verdient het om je eigen leven in handen te hebben en winst te maken met je passie.